POM este un

MANIFEST 

pentru o lume mai bună

NOI suntem POM

Credem că prin ceea ce facem, vom contribui la o lume mai bună și vom cultiva această dorință spre alții ce simt același lucru, de oriunde ar fi.

Suntem Noi

Suntem Noi

cei mulți și neștiuți, căutători de sens pe aceste meleaguri sau prin lume. Cei însetați de libertate și dreptate, cei ce ne trezim în aerul proaspăt al dimineții de la țară, batem munții la pas și facem orașele să vibreze în acorduri de festival sau în marșuri pentru justiție și păduri!

 

NOI suntem POM

Suntem NOI, cei ce muncesc pe rupte, plătind taxele, ducându-ne cățelul la plimbare sau copiii la școală, trăind, gândind, citind, făcând sport, mereu în căutare de o versiune mai bună a noastră.

NOI suntem POM

Suntem NOI, cei ce ne-am săturat de plasticuri peste tot, pe piele, pe pământ și în haine, de nevăzutul din spatele industriilor ce consumă nebunește fără să se gândească la consecințe.

NOI suntem POM

Suntem NOI, cei revoltați de deșeurile din râuri și exploatarea umană. 

Îndrăgostiți de pământul din care ne tragem, strângem în suflet oameni și tradiții, religii și filosofii, călătorii și vacanțe. Și oriunde mergem ne purtăm originea în suflet, povestind cu drag și dor de locuri, oameni și stări ce le găsești doar aici. Cu rădăcini adânci, ne hrănim din izvoare de cunoaștere și valori comune umanității întregi.

Ne-am hotărât să dăm de veste lumii întregi că existăm și că vrem să generăm o schimbare în bine. Avem cale lungă de bătut.

Ce facem?

Am pornit prin a produce îmbrăcăminte sănătoasă (banalul tricou pentru început), realizată acum 100% din bumbac organic certificat, iar pe viitor din alte fibre organice produse într-un mod sustenabil. Asta pentru că ne gândim să fie bună pentru omul ce o va purta. Așa a fost de la început, întâi gândul de a construi ceva de aici, onest, transparent, aproape de natură și de om. Apoi fapta, de a face produsul cu grijă față de toți cei care-l ating. De a lucra cu respect pentru echipă, clienți, parteneri și mentori, comunitatea de artiști și creatori, toți cei din spatele producției și livrării produsului, întreg ecosistemul de unde ne luăm resursele necesare. Și pe viitor vrem să producem cât mai mult de acasă.

Nouă așa ni se pare firesc, așa simțim că ar avea sens să se întâmple lucrurile. Purtăm cu noi determinare și pasiune pentru ceea ce facem, și credem că prin creațiile noastre putem ajuta oamenii să se conecteze cu sine, cu identitatea, limba proprie și cu alții ce iubesc natura și planeta pe care conviețuim, cu toți cei ce își prețuiesc originea și poveștile culturii lor.

Noi pornim de aici, alături de voi, generațiile de acum, cu gândul la generațiile ce vor veni și cu respectul pentru ce a fost cultivat de cei dinaintea noastră. Ne asumăm prin acest manifest să ne purtăm originea culturală, dar și a materialelor, să contribuim la o lume mai bună și să îi ajutăm pe alții să facă la fel dacă simt același lucru ca și noi, de oriunde ar fi ei. Împreună cu tine vrem să lăsăm în urmă o lume mai bună care să-și amintească și să vorbească de ce am făcut și cine suntem NOI.

62

Au semnat manifestul POM

Distribuie manifestul POM

Credem că prin ceea ce facem, vom contribui la o lume mai bună.

Copyright, UPROOTS GLOBAL OMKA, 2020. All rights reserved. Politica de cookies

Susținut și implementat cu drag de Salt&Pepper